Transformers Revenge of the Fallen

Japp äntligen har man sett den. Som ja har väntat. Och den va väldigt bra precis som ja väntat mig. Vilken jädra teknik i den filmen. Förstår inte hur dom kan göra det så bra. Var effekter och bra ljud. Denna måste man ju bara se :) Säger bara, hade ja varit robot hade ja vart kär i Optimus Prime, vilken cooling :) Dock tycker jag faktiskt inte alls att Megan Fox spelar bra i denna. Känns som att de bara tänker på hennes utseende och kläder, blir lite för mkt!

Betyg:****


Harry Potter and the half-blood Prince

Ja vad ska man säga... Tycker att alla Harry Potter filmerna är ungefär likadana. Börjar bli trött på alla nu. Känns som det måste komma till nåt slut. Visst filmen är bra gjord med sina effekter och så men jag e inte så mkt för Harry måste jag säga.

Betyg: ***


G-force

Har väntat en del på denna filmen då de gör så mkt reklam för den. Och den va faktiskt ganska bra eller ja rolig. Fick en del goa skratt. Definitivt värd att se

Betyg:***+


Over Her Dead Body

Denna filmen var andra gången jag såg igår och den e faktiskt jädrigt rolig. Väldigt bra skämt och man får några goa skratt. Bra skådespelare med synd att man inte ser Lake Bell som spelar Ashley i filmen oftare. Hon är även med i What Happens In Vegas.

Betyg:****





I Love You Man

Denna filmen hade ja hoppats mer på. Roliga skådespelare men tyvärr gillade jag den inte alls.

Handlong: Peter Klaven är en man utan vänner som går på en serie av manliga dejter för att hitta en bestman till sitt bröllop. När han väl hittat en bestman vän sätter denna nya vän hans relation med fästmön på prov.

Betyg:**


Mirrors

Igår såg jag denna filmen igen och jag känner att denna måste få en recension. Den är spännande och man måste fundera en del på hur den kommer sluta.

Filmen handlar om en man (Kiefer Sutherland, 24) som har jobbat som polis men ska nu leta nytt jobb medan han väntar på förflyttning inom polisen. Han får ett jobb som vaktmästare på ett gammalt mentalsjukhus som ej är igång. När han börjar sitt första pass förstår han att allt inte är som det ska i huset och med speglarna. En efter en drabbas även hans familj av speglarnas mystiska beteende.

+ för bra skådespel

Betyg: ****





Bröllopsduellen

Såg bröllopsduellen här om dagen. Den var bra men inte så bra som jag hade väntat mig. Kate Hudson är en av mina favorit skådisar men i denna känns hon mest ytlig och lite irriterade. Anne Hathaway spelar väldigt bra som vanligt.

Handling: Filmen handlar om två bästa vänner som bägge ska gifta sig. Bägge har en dröm att gifta sig på Plaza i New York. De får var sitt datum och allt är frid och fröjd tills bröllops planeraren har gjort ett misstag. Filmen slutar faktiskt inte riktigt som man kan tro.

Betyg:***


Flickan som lekte med elden

Var och såg uppföljaren till Män som hatar kvinnor...
Den va bra tycker jag. Lite väl tuffa sexscener ibland men väldigt bra gjort och bra skådespel. Roberto Paulo gör en bra insats med :)

Betyg: ***


RSS 2.0