2012

Så nu var det längesen ja skrev om en film känner jag... Denna filmen förvånade mig till ett bra sätt. Ja är inte mycket för Cusack annars men i denna gör han e bra jobb. Amanda Peet gillar ja i en mer allvarlig film passar henne bättre än jag trodde.

Väldigt mkt action och spännade scener. En bra gjord film. Ett måste att se!

Betyg: ***+



13:e krigaren

Såg denna filmen en kväll och den va faktiskt bättre än ja trodde... Roligt att se lite vikingar i en film och de pratade lite svenska med ibland :)

Klart sevärd!

Betyg:***+



Indiana Jones 4

Jag tycker att denna filmen är så dålig... fattar inte varför dom ska ha med aliens i en sån här film! Jag trodde denna skulle bli spännande och äventyrlig som de andra varit men så fel ja hade!

Betyg: *+


Paranormal activity

Denna trodde jag skulle vara mycket läskigare... Visst den hade sina stunder och ja skulle inte vilja se den själv på kvällen. Men ändå blev den för mkt på nåt sätt. Killen gör ju allt för att demonen ska komma fram han bryr sig inte ett dugg om vad tjejen säger och det gjorde mig bara arg! Jaja han får ju sitt lilla straff i slutet ;)

Betyg: *+


When I man loves a woman

Såg denna filmen igår kväll och var helt säker på att ja sett den innan men tror inte ja har det... Den va jätte bra. Visst kan ja tycka att Meg Ryan kanske e lite för "velig" för en sån här film men det blir ändå bra på nåt sätt. Andy Garcia e ju såå jävla underbar. Gud tänk att ha en sån man som hon har då hade till och med ja gift mig ;) Man måste ju säga att titeln på denna filmen stämmer perfekt!

Handling: De har två barn och är gifta och borde ha det jätte bra, fast de har ett stort problem. Hon är alkoholist. Han försöker hjälpa henne fast mellan jobb och barnen fungerar det inte längre.

Betyg: ***+ eller **** svårt att bestämma mig :)


Film året 2009

Så vilka filmer var egentligen bra och vilka var dåliga 2009, här rankar jag dom ja tycker var toppen och dom jag tycker var botten..

Bästa komedi: Denna var svår att välja... The Proposal eller Hangover

Bästa drama: My sister´s Keeper

Bästa action: State of Play

Bästa svenska film: Män som hatar kvinnor

Bästa skräck/thriller/rysare: Änglar och demoner (thriller)

Bästa tecknade/animerade: Ice Age 3

Året konstigaste komedi: Bruno

Årets besvikelse: En shopaholics bekännelser

Twilight- New Moon

Så nu har ja sett den... har väntat så länge men tyvärr blev ja lite besviken. Jag gillade hela konceptet med varulvarna och det men tyckte inte det hände så mkt. Fattar inte hur tjejer kan tycka att han e sååååå snygg. Visst han har nån viss charm men inte mer än det. Han var ju inte med så mkt i filmen heller.

Betyg: ***


RSS 2.0