America´s Sweethearts

Igår såg jag på Americas Sweethearts, det va väldigt längesen ja såg den. En del kändisar med faktiskt. Är inte så jätte mycket för Katherine Z Jones eller John Cusack fast denna är okej.

 

Handling: Ett av americas kändaste par går skilda vägar och några av deras "vänner" försöker sedan få ihop dom inför en av deras filmpremiärer fast det slutar inte riktigt som de tänkt sig.

 

Betyg: **+

 


Hot Chick

Kvällsfilmen idag blev Hot Chick med Rob Schneider... Har sett den hur många ggr som helst fast tycker han spelar tjej så bra :) Funderar på om ja ska läsa nåt nu eller se Gröna Steka Tomater, den va grymt längesen ja såg..

Handling: Två magiska örhängen gör att två personer byter kropp. För att få tillbaka sin egen kropp måste bägge örhängena sitt på samma person. Rolig komedi med bl.a R. Schnedier och R. mcAdams

Betyg: ***


The Lovely Bones

Denna filmen verkade lite mysko från början och det var den också. Den va faktsikt mycket bättre än ja trodde. Lite konstig fast i sitt egna slag helt klart. Klart sevärd!

Betyg:***



The Storm

Såg denna rullen igår och det var det dåligaste jag sett på länge... nästan sorgligt dålig. Handlar om några stycken som kommit på ett sätt man kan styra vädret på. Fast allt misslyckas och istället gör dom vädret värre och värre.

Betyg: *



Perfect Storm

Igår såg jag Perfect Storm, har sett den innan men hade helt glömt hur den va. Blev så arg i slutet. Är filmen en sann historia och alla dör, vem fasen berättade då vad som hände i slutet????

Lite tanke bara, älskar skådisarna i denna, det e därför det e så surt att det slutar som det gör!

Betyg Filmen: ***+
Slutet: 0





RSS 2.0